Music

Yes-R met zoontje in Making Of van Zombibi titelsong

  1. Newschevron right
  2. Yes-R met zoontje in Making Of van Zombibi titelsong
Yes-R heeft de making of gelanceerd van de nieuwe videoclip 'Als Er Geen Morgen Was'. De eerste single van zijn aankomende album Fashion is tevens de titeltrack van de Nederlandse zombie-film: Zombibi, waarin de Nederlandse rapper een rol speelt. Op de eerste beelden is te zien hoe Yes-R samen met zijn zoontje en een aantal zombies zijn opwachting maakt in de videoclip van Als Er Geen Morgen Was.

In Zombibi stort een Russische ruimtestation neer op Nederlandse bodem. Hierdoor worden duizenden mensen geïnfecteerd met een mysterieus virus dat ze in zombies veranderd. De Amsterdamse Mo en Aziz komen net uit de gevangenis en zijn daardoor nog niet geïnfecteerd. Ze proberen om Tess, de vriendin van Aziz, te bereiken en te redden van hersenetende zombies.

De hoofdrollen van Zombibi worden gespeeld door Gigi Ravelli, Yahya Gaier, Mimoun Ouled Radi en Sergio Hasselbaink. Naast Yes-R spelen ook zanger Ben Saunders en presentator Carlo Boszhard een bijrol in de komische zombiefilm.Ster advertentie
Ster advertentie