Music

André 3000 brengt twee emotionele tracks uit op Moederdag

foto: instagram/therealandre3000benjamin
  1. Newschevron right
  2. André 3000 brengt twee emotionele tracks uit op Moederdag

André 3000 verloor zijn moeder Sharon Benjamin-Hodo vijf jaar geleden, precies een dag na zijn verjaardag. Vandaag heeft hij op Instagram een emotionele manier gevonden om twee nummers uit te brengen die in het teken staan van zijn moeder en vader. André verraste iedereen met de instrumentele track Look Ma No Hands waarin James Blake de piano bespeelt en André de klarinet. Ook liet hij de track Me&My (To Bury Your Parents) los met Kevin Kendrick. Een track die hij drie jaar geleden opnam nadat zijn vader was overleden.

Moederdag op André's Instagram

De hele Instagrampagina van André 3000 staat vandaag in het teken van Moederdag. Er zijn screenshots te zien van de laatste berichtjes tussen André 3000 en zijn moeder. Ook zien we een prachtige foto met zijn stijlvolle moeder en speciale aankondigingen voor de nieuwe nummers.

Bij de post over Me&My (To Bury Your Parents) schrijft André 3000 een aantal mooie woorden:

"Ik ga er vanuit dat iedereen de kaarten, etentjes, bloemen en lastminute cadeautjes waardert, maar ik heb geleerd dat het beste cadeau voor een ouder is dat hij/zij weet dat het goed met zijn/haar kind gaat."

Ster advertentie
Ster advertentie