Music

Jennifer Lopez gedumpt door platenlabel

  1. Newschevron right
  2. Jennifer Lopez gedumpt door platenlabel
Jennifer Lopez is gedumpt door haar platenlabel Sony. De manager van JLo zegt dat ze aan een nieuwe fase in haar carrière is begonnen. Daarom vinden ze het ook een goed moment om op zoek te gaan naar een nieuw label.

Door deze breuk wordt de release van haar aankomende album Love? waarschijnlijk geannuleerd. Lopez had voor de nieuwe cd samengewerkt met onder andere The Neptunes en Darkchild. Love? zou in april 2010 uitgebracht worden.

In de tussentijd bracht Jennifer Lopez al de track 'Fresh Out The Oven' uit met rapper Pitbull. De platenmaatschappij ontweek destijds al de vragen over de single. Het werd afgewimpeld als een track die niet op het album zou komen te staan.. Toch haalde de track de eerste plaats van Billboard U.S. Hot Dance Club Songs hitlijst.

Volgens de laatste geruchten is ze momenteel in onderhandeling met een andere platenmaatschappij. Of Love? daar uitgebracht wordt is nog niet bekend.

Het nieuwe jaar begon al niet goed voor Jennifer Lopez. Tijdens één van haar eerste optredens in 2010 kwam de zangeres ten val. Bekijk hier de beelden!

Jennifer Lopez & Pitbull - Fresh Out The Oven

Ster advertentie
Ster advertentie