Music

Ghetto Flow de diXte

  1. Newschevron right
  2. Ghetto Flow de diXte
Ghetto Flow is deze week de diXte met het nummer Caminando en el Mundo. De track staat op hun meest recente mixtape 'En Proceso'. De Dominicaanse groep wil een boodschap overbrengen met hun nieuwste single. Ze willen mensen aan het denken zetten over hoe de wereld werkelijk in elkaar zit en het niet leven niet altijd een groot feest is. Mensen staan niet stil bij de armoede en hongersnood die op ontzettend veel plaatsen op deze aardbol plaatsvindt.

Inspiratie
Een aantal gebeurtenissen, waaronder de aardbeving in Haïti en de tsunami in Indonesië, hebben de groepsleden geïnspireerd bij het maken van de track. Deze lijn willen ze doortrekken voor hun aankomende project.

Project
Ghetto Flow brengt binnenkort ook de track 'United' uit. Eenheid is hierbij het thema van het nummer. Op de track zijn artiesten met verschillende nationaliteiten te horen. Onder andere Suzanna Lubrano, Samuel van Re-Play, FunX presentatoren Fernando en Q Bah hebben hun stem verleend aan het nummer. Volgend jaar brengt Ghetto Flow een nieuw album uit. Het team gaat dit keer een andere stijl hanteren.

Download
De hele mixtape 'En Proceso' kan je hieronder downloaden!Ghetto Flow - Caminando en el Mundo
Ster advertentie
Ster advertentie