Music

De eerste line-up van de FunX Music Awards 2016 is bekend!

  1. Newschevron right
  2. De eerste line-up van de FunX Music Awards 2016 is bekend!

Zojuist zijn de eerste namen die tijdens de FunX Music Awards 2016 zullen optreden bekend gemaakt. Ronnie Flex, Broederliefde, SBMG, SFB, KaliBwoy en Two Crooks zullen shinen tijdens de derde editie van de awardshow. Dat maakten ze allemaal bekend bij Weekend Wax waar het een dikke party was want iedereen was aanwezig.

gouden platen

De boys die op dit moment de Nederlandse hiphopscene rulen, werden verrast met een gouden plaat. Zowel 'Meisjes Blijven Meisjes' als 'Alaka' zijn meer dan 15.000 keer verkocht. De platen werden op een ludieke manier uitgereikt. De rappers dachten namelijk dat ze pizza's kregen maar toen ze de pizzadozen openden, bleken er geen sappige pizza's in te zitten maar mooie gouden platen!

Emms: "Ik ben echt geschrokken man, dit had ik niet verwacht." Voor Ronnie Flex was het allang duidelijk dat Meisjes Blijven Meisjes goud zou worden "Ik had het wel verwacht eigenlijk, het was echt een grote hit." Voor KaliBwoy was het zijn eerste gouden plaats ever. Hij gaat hem gelijk aan zijn moeder geven. "Zij weet waar ik vandaan kom dus hij is voor haar."

FMA's

Bij de FunX Music Awards worden de awards uitgereikt in tien categorie├źn en afgaande op de miljoenen hits die de jongens krijgen voor bijna elke track die ze online gooien, verwachten we dat ze niet alleen komen optreden maar ook awards in de wacht gaan slepen. De FMA's is op 25 mei in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten kun je niet kopen, alleen maar winnen bij FunX dus houd ons in de gaten want met zo'n line-up wil jij daarbij zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie