Music

G-Eazy: "Motherfuck Donald Trump!"

  1. Newschevron right
  2. G-Eazy: "Motherfuck Donald Trump!"

G-Eazy legt de lat hoog voor zijn nieuwe album The Beautiful and Damned. De Amerikaanse rapper durft bij FunX zelfs te zeggen dat hij: "de beste muziek in zijn hele leven" heeft gemaakt. G-Eazy haalde alles uit de kast voor het album en vertelde Q-Bah op WOO HAH! dat hij een heel huis heeft gekocht en daar een studio in heeft gebouwd: "Ik heb gewerkt, gewerkt, gewerkt, gewerkt en ben daar niet meer weggegaan," aldus de rapper.

Fuck Donald Trump

G-Eazy beleefde een succesvol muzikaal jaar en zijn favoriete basketbalteam Golden State Warriors deed daar een schepje bovenop door dit jaar kampioen te worden van de NBA. De Warriors wonnen wel, maar gingen niet traditiegetrouw langs bij de Amerikaanse president. Ze besloten Donald Trump te boycotten en G-Eazy vertelde bij FunX dat hij daar alle begrip voor heeft: "Motherfuck Donald Trump. You have a man outside of his mind in charge of our country. It's fucked up."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beste blanke rapper sinds Eminem

G-Eazy rapt op één van zijn oudere singles Calm Down dat hij de beste blanke rapper is sinds die ene met dat gebleekte haar. Daarmee doelt hij natuurlijk op Eminem en daar blijft G-Eazy achter staan. "Abso-fucking-lutely!" zegt de rapper tegen Q-Bah. G-Eazy vindt dat je altijd vol vertrouwen op moet staan en zo de studio in of het podium op moet gaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie