Music

Janet Jackson verwacht telefoontje van Michael

  1. Newschevron right
  2. Janet Jackson verwacht telefoontje van Michael
Zangeres Janet Jackson vertelt in een interview met Wonderland magazine dat ze vaak vergeet dat haar broer Michael er niet meer is. Ze verwacht op zo'n moment dat hij haar belt. "Het maakt je down als je denkt dat je telefoon zal gaan en hij je naam noemt. De ene dag is de gedachte daaraan zwaar, maar op een andere dag kan het al een stuk minder zijn.

Na Michael's dood realiseerde Janet dat ze haar leven moest veranderen. "Ik ga een hele andere kant op." Daarmee bedoelt de zangeres waarschijnlijk dat ze haar acteercarrière weer op gaat pakken.

Jackson heeft al in een aantal films gespeeld. Zo speelde ze de rol van Justice in de film Poetic Justice. Ook had ze een rol in het tweede deel van The Nutty Professor.

Matrix
Intussen is Janet helemaal klaar voor een actiefilm. Er was ooit een kans dat ze in dat genre een rol zou spelen. "Een aantal jaren geleden werd ik door de Wachowski broers benaderd voor The Matrix, maar dat kwam niet rond door mijn drukke agenda," zegt de zangeres. Nu lijkt ze er wel tijd voor vrij te maken. "Deze keer wil ik iemands ass kicken. En het maakt me niet uit van wie. Ik wil een gat in hun kont schoppen. Misschien zelfs een nieuw gat creëren. Dat lijkt me nou leuk!"
Ster advertentie
Ster advertentie