Music

'Cheryl en Ashley Cole weer een koppel'

  1. Newschevron right
  2. 'Cheryl en Ashley Cole weer een koppel'
Volgens geruchten zijn Cheryl en Ashley Cole weer bij elkaar. De Britse zangeres heeft samen met de voetballer een nacht doorgebracht in hun woning. Volgens een aantal mensen die met haar omgaan, zoekt ze steun bij Ashley. Ze werd bij de Amerikaanse X-Factor ontslagen en heeft het voorlopig gehad met de showbusiness. De verdediger van Chelsea was op vakantie in de Costa del Sol toen hij werd opgebeld door Cheryl. Ze vroeg of hij naar Engeland kon komen omdat ze hem nodig had. Ashley heeft z'n vakantie afgebroken om naar zijn ex toe te gaan. Volgens een bron hebben de twee geen seks met elkaar en praten ze veel over de goede oude tijden. Hij bood zijn vrouw een plek waar ze rust kan vinden. Dit is volgens de insider een slimme zet van de voetballer. Enkele weken geleden werd hij ook gespot met zijn trouwring om.
Niet iedereen is blij met deze hereniging van het koppel. Zo is haar goede vriend Will.I.Am ontzettend boos op haar. Ook haar moeder was hier neit over te spreken. Ze besloot alleen op vakantie te gaan naar Spanje.
In 2010 ging het echtpaar uit elkaar nadat de voetballer vreemd was gegaan met groot aantaal vrouwen.
Volgens geruchten zijn Cheryl en Ashley Cole weer bij elkaar. De Britse zangeres heeft samen met de voetballer een nacht doorgebracht in hun oude woning. Volgens een aantal mensen die met haar omgaan, zoekt ze steun bij Ashley. Ze werd onlangs bij de Amerikaanse X-Factor ontslagen en heeft het voorlopig gehad met de showbusiness.
Hulp
De verdediger van Chelsea was op vakantie in de Costa del Sol toen hij werd gebeld door Cheryl. Ze vroeg of hij naar Engeland kon komen omdat ze hem nodig had. Ashley heeft vervolgens z'n vakantie afgebroken om naar zijn ex toe te gaan. Volgens een bron hebben de twee geen seks met elkaar en praten ze veel over de goede oude tijden. Hij bood zijn vrouw een plek waar ze rust kon vinden. Dit is volgens de insider een slimme zet van de voetballer en een vorm van zelfkwelling voor haar. Enkele weken geleden werd hij ook met zijn trouwring om gespot.

Onbegrip
Niet iedereen is blij met de hereniging van het koppel. Zo is haar goede vriend Will.i.am ontzettend boos op haar. Ook haar moeder was hier niet over te spreken. Ze besloot om alleen op vakantie te gaan naar Spanje.

Vreemdgaan
In 2010 ging het echtpaar uit elkaar nadat de voetballer een aantal keer was vreemdgegaan. Zijn eerste affaire vond plaats in 2008. Ashley had toen 5 maanden lang een affaire met de vriendin van een ploeggenoot. Nadat ze hem dit voorval had vergeven, betrapte ze hem in 2010 weer op een slippertje. Toen besloot Cheryl om te scheiden van de voetballer.

{gallery}blogs/marcel/cole{/gallery}
Ster advertentie
Ster advertentie