Music

Chris Brown heeft zijn diploma gehaald!

  1. Newschevron right
  2. Chris Brown heeft zijn diploma gehaald!
Chris Brown is zo trots als een pauw, hij heeft gisteren namelijk zijn 52-weken durende cursus omgaan met huiselijk geweld afgerond. De zanger is zó blij dat hij vannacht een foto van 'het bewijs van afronding' heeft getwitterd. “Ik ben klaar met school”, schreef hij er bij. De ex van Rihanna moet nu nog bewijzen dat hij zijn handjes thuis kan houden.
In februari 2009 mishandelde Chris ex-vriendinnetje Rihanna. Op weg naar de Grammy Awards kregen de lovebirds ruzie en sloeg Chris er op los. Een paar dagen na het ongeluk gaf de zanger zichzelf aan bij de politie. In augustus werd hij veroordeeld tot 6 maanden werkstraf, een contactverbod van 5 jaar en een cursus over huiselijk geweld.

Na zijn veroordeling ging het even minder met de carrière van Chris. Zijn muziek scoorde niet meer en zijn reclameklussen verdwenen als sneeuw voor de zon. Toch is de zanger nog niet helemaal klaar met zijn straf. Hij mag nog steeds geen contact zoeken met Rihanna en is tot 2014 voorwaardelijk vrij. Ondertussen heeft de zanger wel weer een bescheiden hitje met ‘Yeah3x’.

Ster advertentie
Ster advertentie