Music

Bekijk de Slow Jamz Top 100!

  1. Newschevron right
  2. Bekijk de Slow Jamz Top 100!
Jouw liefdevolle stemmen zijn geteld! De lijst check je nu online! Zondag wordt de volledige Slow Jamz Top 100 bekendgemaakt op de radio, maar het grootste deel van de romantische hitlijst is nu al te bekijken op FunX.fm! Ne-Yo, Mariah Carey en Usher domineren de Slow Jamz Top 100. Op nummer 17 vinden we de eerste Nederlandse artiest, Jayh met zijn FunXhit 'Mijn Baby'.

De top 3 van vorig jaar bestond uit de ballads 'I'll Make Love To You', 'Halo' en 'All My Life'. In 2011 stem jij Boyz 2 Men, Beyoncé en K-Ci & Jojo naar de 4de, 10de en 18de plaats.

Wie er wèl op de eerste drie plaatsen staan, hoor je zondag tussen 09.00 uur en 18.00 uur op FunX in de Slow Jamz Top 100. Na de uitzending wordt de top 3 ook gepubliceerd op de website.

Luister altijd naar Slow Jamz
Wil je altijd en overal naar je favoriete muziek luisteren? Dat kan via internet, maar nu ook via je mobiel! Donwload nu gratis de FunX Radio App en geniet 24/7 van de lekkerste Slow Jamz op jouw smartphone. Sms 'FunX' naar 3010 en ontvang de app gratis (standaard sms tarief) of check hier hoe je de app installeert.

Bekijk hier de Slow Jamz Top 100!

Ster advertentie
Ster advertentie