Music

Diztortion: "De kans was groot dat ik die award ging pakken"

  1. Newschevron right
  2. Diztortion: "De kans was groot dat ik die award ging pakken"

Diztortion liet verschillende mensen in Engeland en Nederland dit jaar een ongemakkelijk dansje uitvoeren met de hit Fester Skank. De Nederlands-Surinaamse producer had onder andere door deze hit een goed jaar achter de rug en daar werd hij afgelopen donderdag voor beloond. Hij ontving een Rated Award in de categorie Producer Van Het Jaar. "Voor mij is het heel belangrijk, want het is m'n eerste nominatie ooit voor Best Producer," zei Diztortion in Start.

Moordende concurrentie
De concurrentie is moordend in Engeland en daarom is hij erg enthousiast dat hij deze award te pakken heeft. "De afgelopen twee jaar was ik best wel dominant in die scene. Dus ik dacht wel; er is een grote kans dat ik 'm ga pakken. Maar je weet het nooit, die producers zijn verschrikkelijk gruwelijk," vertelde hij aan Fernando. Die extra bekendheid gaat voor hem in deze scene niet veel opleveren: "Ik denk dat ik in de UK al met iedereen werk. Ik werk al met al die rappers die booming zijn."

ADE
Diztortion staat op 14 oktober tijdens het
Amsterdam Dance Event in de Melkweg voor The Partysquad's Rebel Yard. "Ik breng een paar gruwelijke acts van me mee van de UK." zei Diztortion. Hij heeft het over Fester Skank rapper Lethal Bizzle, Bonkaz en Stylo G.

Ster advertentie
Ster advertentie