Music

Popdiva's tegen kanker

  1. Newschevron right
  2. Popdiva's tegen kanker
Beyoncé, Mariah Carey, Mary J. Blige en Rihanna hebben vrijdag een benefietnummer gezongen om geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

Ook Fergie, Miley Cyrus, Leona Lewis en Natasha Bedingfield zongen mee met 'Just stand up', dat werd uitgezonden tijdens de televisieshow Stand Up To Cancer. Klik snel door voor de beelden van het benefietnummer!

De benefietshow was vrijdagavond te zien op de Amerikaanse tv-zenders ABC, NBC en CBS. De popdiva's zongen hun lied via satellietverbinding vanaf het jaarlijkse concert Fashion Rocks in New York.

Het evenement, waarin de band tussen de muziek- en mode-industrie centraal staat, wordt dinsdag integraal uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Sterren
Stand Up To Cancer werd vrijdag opgeluisterd door een ware lawine aan sterren. Jennifer Aniston, Halle Berry en Jack Black, maar ook presidentskandidaten Barack Obama en John McCain riepen kijkers op om geld te doneren.

Sterren die zelf werden getroffen door kanker gaven een gezicht aan de ziekte. Zo verleenden Patrick Swayze, Christina Applegate en Lance Armstrong hun medewerking aan de actie.

In de televisiestudio vonden optredens plaats van artiesten als Sheryl Crow, Melissa Etheridge en Jason Mraz. Hoeveel geld vrijdag is opgehaald, is nog niet bekendgemaakt.

Check hier de beelden:
{youtube}5diQkAbO6tE{/youtube}

(Bron:nu.nl)
Ster advertentie
Ster advertentie