Music

Nieuwe videoclips Mary J. Blige & Drake

  1. Newschevron right
  2. Nieuwe videoclips Mary J. Blige & Drake
Vorige week nog passeerde er een nieuwe clip voor Mary J. Blige's track 'Stronger'. Een week later komt ze met nieuwe muziek! Op de nieuwe track 'The One' wordt ze geholpen door de Canadese Drake. Voor Drake is het ook de tweede clip in een korte periode, want hij brengt daarnaast ook zijn nieuwe video 'Successful' uit waarop hij te horen is met Trey Songz.

Klik hier voor beide videoclips!

De beweegelijke single van Mary laat horen waarom ze haar collega Jay-Z tegensprak in zijn strijd tegen autotune. Miss Blige toont op 'The One' namelijk aan dat je met autotune ook goede muziek kunt maken. In een interview met Hot 97's Angie Martinez zei de zangeres dat ze autotune heeft gebruikt zodat 'gekke Mary' een keer in de spotlights kon staan.

Een paar uur nadat de video uit was bedankte Mary haar fans via Twitter. "Thank you all for your comments. I really appreciate the love & The support. I really wanted this video to be crazy. I worked really hard." Nog geen paar minuten later kreeg ze er reactie op "OK... THAT VIDEO IS CRAZY!!!!! CONGRATS BABY GIRL..."

Na het duet dat Drake samen met Mary deed op 'The One', brengt de Canadees ook zijn duet 'Successful' met Trey Songz uit. Het origineel van deze track stond al eerder op de mixtape So Far Gone van Drake. In die versie zat ook een verse met Lil Wayne, maar in de clipversie is het couplet met Weezy eruit gehaald.

Drake krijgt zichzelf maar niet van de krantenkoppen af. De 23-jarige zanger wordt namelijk al weken aan Rihanna gekoppeld. De twee zijn inderdaad goede vrienden, maar meer ook niet volgens de rapper. Drake zegt in een interview dat hij graag een duet met Rihanna op zijn eerste album 'Thank Me Later' wilt hebben. "We zijn goede vrienden en hebben altijd goede gesprekken over muziek. We zijn dan ook op zoek naar het perfecte nummer voor onze samenwerking. Rihanna zal de tweede vrouw worden waarmee ik een duet zal doen (Mary J Blige was de eerste) Ik hoop dan ook dat we eruit komen met Rihanna."

Mary J Blige Ft. Drake - The One



Drake Ft. Trey Songz - Successful

Ster advertentie
Ster advertentie