Music

Kanye West draait door bij SNL: "Dont F*ck With Me!"

  1. Newschevron right
  2. Kanye West draait door bij SNL: "Dont F*ck With Me!"

Kanye West noemt Taylor Swift "fake ass" in een geluidsopname die Page Six in handen heeft gekregen. De audio's zijn backstage bij het populaire Amerikaanse programma Saturday Night Live opgenomen. Je hoort ook hoe Kanye meerdere keren "Don't F*ck With Me!" schreeuwt naar het personeel. Hetzelfde personeel dat hij 'blanke klootzakken' noemt.

Kanye lijkt compleet de weg kwijt. Hij roept verder dat hij ontzettend invloedrijk is, om precies te zijn 50% invloedrijker dan onder andere Pablo Escobar en Pablo Picasso.

"Ik ben niet Mark Zuckerberg, maar ik heb tien miljoen dollar over voor zijn ideeën," tweet rapper The Game naar Kanye West. Kanye moest er overigens wel wat voor doen: Hij moest binnen een uur antwoorden en naar Dubai vliegen. Ook verwacht The Game een nieuw paar Yeezy's. Skydiven was ook een eis, misschien dat Kanye dan weer helemaal helder kan denken.

The Game reageert in de tweet op de opvallende uitspraken van Kanye West op Twitter. De excentrieke rapper/producer vroeg Facebook oprichter Zuckerberg op Twitter om een financiële injectie, omdat hij een schuld van 53 miljoen zou hebben. Fans van Kanye zijn inmiddels een crowdfundingactie voor hun Yeezus begonnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie