STER Advertentie
STER Advertentie

Esko zoekt harde rappers voor Barz Challenge

Donderdag 7 maart 2019 - 18:52 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Esko geeft jonge talenten graag kansen om in de game te belanden. Bij FunX daagde hij samen met Fernando luisteraars uit voor een challenge, maar nu organiseert de hitproducer een Barz Challenge waar iedereen aan mee kan doen.

In de studio met Esko

Esko roept zelfverzekerde rappers op om bars te spitten op een instrumental die hij op YouTube heeft gepost. De hardste rappers geeft de producer een kans om samen met hem de studio in te duiken.

Videoclip

Esko belooft de hardste rappers om de track officieel uit te brengen met een videoclip die op het YouTube-kanaal van Van Klasse geplaatst wordt. Ben jij die harde rapper? Grijp dan je kans en doe mee aan de Esko Barz Challenge!

Zo doe je mee

Download de instrumental eerst hier: https://we.tl/t-K0L3oA7D37. Maak vervolgens een eigen track op de productie van Esko. Je kunt de track zelf opnemen, maar je mag ook een video maken waarin je je barz live spit. Stuur je track naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekendmaking

Op 7 april worden 3 winnaars bekendgemaakt, die samen één nieuwe track zullen maken op een productie van Esko.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.music.41210-esko-zoekt-harde-rappers-voor-barz-challenge"}