Naar homepage
Music

Martin Garrix opnieuw beste dj van de wereld

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Martin Garrix opnieuw beste dj van de wereld

Martin Garrix is door DJ Mag opnieuw uitgeroepen tot beste dj van de wereld! Dat werd vannacht bekendgemaakt tijdens het AMF, het grootste evenement van het Amsterdam Dance Event en natuurlijk was FunX daarbij.

Derde keer

Het is voor Martin Garrix alweer de derde keer op rij dat hij op één staat in de DJ Mag Top 100. Hij is dit jaar dan ook flink bezig geweest. Martin Garrix scoorde onder andere hit na hit met dikke tunes zoals High On Life ft. Bonn, Ocean met Khalid en So Far Away met David Guetta, Jamie Scott en Romy Dya. Martin Garrix staat dus op één en wordt net als vorig jaar gevolgd door onze zuiderburen Dimitri Vegas & Like Mike. Hardwell gaat binnenkort afscheid nemen van de muziekwereld om uit te rusten en doet dat met een derde plaats.

Zeven Nederlanders in top tien

Dit jaar hebben 1,2 miljoen mensen hun stem uitgebracht op de DJ Mag Top 100. De meeste stemmen kwamen uit de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Brazilië en Mexico. Wij Nederlanders volgen op een achtste plaats qua stemmen, maar qua dj's staan er wel zeven Nederlanders in de top tien van de lijst: Martin Garrix, Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, Don Diablo, Afrojack en Oliver Heldens!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie