Music

Vrouw geslagen voor weigeren sex in huis 50 Cent

  1. Newschevron right
  2. Vrouw geslagen voor weigeren sex in huis 50 Cent
G-Unit Records medewerker Dwayne McKenzie is samen met de 21-jarige Michelle Krzykowski aangeklaagd voor mishandeling van een vrouw, omdat ze weigerde orale sex met hem te hebben. Het incident vond plaats in 50 Cent's immense huis in Farmington, Connecticut.

Het begon allemaal met het aanbod dat McKenzie deed aan de vrouw. Hierop volgde een verhitte discussie met een vriendin van de aangevallen dame. De twee vrouwen besloten daarop het huis te verlaten, maar hier werd een stok voor gestoken door de twee verdachten. Terwijl McKenzie één van de dames vasthield sloeg Krzykowski met een hard voorwerp in op het hoofd van de vrouw.

De onbekende dame, een videoclip danseres, kreeg het voor elkaar om haar pepperspray te pakken, te vluchten en het alarmnummer te bellen. Volgens de Hartford Courant was de hoofdwond erg groot en waren er bijna 9 hechtingen nodig om de wond te dichten.

Krzykowski heeft de politie vertelt dat ze zich weinig herinnert van het voorval omdat ze dronken was. Het laatste dat ze zich herinnert was dat ze een 'cracker' werd genoemd door één van de dames.

Het huis van Fifty waar de vrouw mishandeld is:



Ster advertentie
Ster advertentie