Music

Billboard noemt D-wayne "Protegé van Afrojack"

  1. Newschevron right
  2. Billboard noemt D-wayne "Protegé van Afrojack"
D-wayne heeft vorige week de videoclip van Ammo uitgebracht! De Nederlandse DJ die je kent uit het FunX Dance Weekend, is door Billboard Magazine inmiddels al gebombardeerd tot het 'protegé van Afrojack'. Volgens Billboard klinkt D-wayne's muziek als Afrojack in zijn jonge jaren. Dat hij onder contract staat bij Wall Recordings, het label van Afrojack, telt waarschijnlijk ook mee.

Internationaal

DJ D-wayne hoopt dat dit het begin is van een carrière waarin het publiek hem niet vergeet. "Het is mijn ambitie om een eigen sound te creëren die mensen bij blijft na een avond stappen." Aangezien hij al geproduceerd heeft voor Enrique Iglesias, getekend is bij Afrojack en chillt met Tiësto en David Guetta, zit dat wel goed.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/C-1VBGXVG68" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Afrojack

De carrière van D-wayne kwam jaren geleden in een stroomversnelling terecht door een tweet van Afrojack. Afrojack zocht nieuwe platen voor zijn label Wall Recordings via Twitter. D-wayne zag een kans, mailde een nieuwe track en zorgde ervoor dat zijn mailtje erg opviel. Een paar dagen later kreeg de dj tijdens zijn vakantie een mailtje terug: "Daarin stond: 'dope plaat, ik wil hem wel tekenen op mijn label'. Dus ik rende in mijn zwembroek naar mijn ouders toe. We gingen zelfs kijken of het zijn echte e-mailadres is."


Ster advertentie
Ster advertentie