Music

Girls Night Out in Aliyah's nieuwe videoclip

  1. Newschevron right
  2. Girls Night Out in Aliyah's nieuwe videoclip
Aliyah heeft haar gloednieuwe videoclip 'Girls Night Out' uitgebracht. De tienerster bereidt zich hiermee voor op de release van haar debuutalbum. Op 1 juni is de bijbehorende releaseparty in de Melkweg en daar kijkt ze al naar uit: "Het wordt een vette show met veel dans, lichtshows en gastoptredens.." Aliyah stond al eerder in de Melkweg tijdens een Whitney Houston Tribute concert, maar ze vertelt dat die dag anders was: "Toen kon ik alleen maar durven dromen van een eigen concert in de grote zaal."

Kids Top 20 Awards

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat Aliyah haar eerste single 'Yeah Yeah Yeah' uitbracht en daar meer dan twee miljoen views mee trok. De opvolger 'L.O.V.E.' werd meer dan drie miljoen keer bekeken op YouTube en stond zelfs op #1 in de Kids Top 20 charts. Mede daardoor nam ze tijdens de Kids Top 20 Awards drie prijzen mee naar huis, waaronder die voor Beste Artiest.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/1llkRWVQ6ks" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie