Music

CLIP: David Guetta bundelt krachten met Nicki Minaj en Flo-Rida

  1. Newschevron right
  2. CLIP: David Guetta bundelt krachten met Nicki Minaj en Flo-Rida
Het nieuwe album van David Guetta wordt geïntroduceerd met het nummer 'Where Them Girls At'. De single stond binnen een week na release al op de eerste positie in de iTunes Dance Songs in 11 landen. "I'm really proud of this. All of this happened without any promotion, without any radio play, just based on the power of the community", aldus Guetta.

De track was al enkele maanden geleden te horen, doordat een hacker een onafgeronde versie had laten uitlekken. De videoclip heeft tot vandaag op zich laten wachten.

Afwijzing

Nicki Minaj wees Guetta's eerste aanvraag af. De femcee had het te druk met het opnemen van haar debuutalbum 'Pink Friday'. Toen hij haar nog een keer benaderde, ging ze nachecken wie hij is en wat voor nummers hij allemaal gemaakt had. "I realized he was a legend in the game already", aldus Nicki. Ze kreeg het nummer met Flo Rida's stuk te horen toen ze bij hem in Parijs in zijn studio op bezoek was. Minaj vond het liedje gelijk geweldig en begon te schrijven toen ze terug was in Los Angeles.

Album

Guetta hoop dat hij de cd in augustus uit kan brengen. Hij belooft dat het 10 keer beter gaat zijn dan alles wat hij tot nu toe heeft gemaakt. Akon, Will.i.am, Ludacris en Taio Cruz zijn waarschijnlijk ook op het album te horen.

David Guetta ft. Flo-Rida, Nicki Minaj - Where Them Girls At

Ster advertentie
Ster advertentie