Music

The-Dream schiet videoclip in 90s-sfeer

  1. Newschevron right
  2. The-Dream schiet videoclip in 90s-sfeer
Het weekend begint lekker vrolijk met de Roc-videoclip van The-Dream. We mogen toekijken op een feestje van de r&b zanger, waarin hij omringt wordt door schaarsgeklede vrouwen en tussendoor ook een arcadehal onveilig maakt.

The-Dream heeft bij de Roc-video bewust gekozen voor een jaren negentig concept. Hij wilde een vrolijke videoclip waar iedereen zich in kon vinden. "De opnames zijn puur natuur. We hadden ontzettend veel plezier, maar dan met een camera in de buurt, zoals in de videoclips van de jaren negentig!"

Roc is afkomstig van het aankomende The-Dream album 'The Love, IV: Diary of a Mad Man'. De cd zou eigenlijk in 2011 al uitkomen, maar door een aantal problemen met Def Jam is het album uitgesteld. The-Dream hoopt het album eind mei uit te brengen.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/L6ia6wk_iKM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}

Ondertussen zit The-Dream geen seconde stil. Zo is hij verantwoordelijk voor de productie van de controversiële Birthday Cake remix. De track is controversieel omdat het een samenwerking is tussen Rihanna en haar ex Chris Brown. The Dream zegt dat het idee van zijn goede vriendin Rihanna kwam: "ik weet niet waar ze het idee vandaan heeft gehaald, maar misschien vertelt ze dat ooit nog."Ster advertentie
Ster advertentie