Music

Beenie Man in Nederland!

  1. Newschevron right
  2. Beenie Man in Nederland!
Reggae grootheid Beenie Man heeft dit weekend een energiek optreden gegeven in het Paard in Den Haag. Rond het concert was in de week er voor veel ophef onstaan, want een Haagse politicus wilde het concert verbieden omdat Beenie Man homofobische teksten op zijn naam heeft staan.

Wil jij weten of hij dat nog steeds zingt? Je kunt hem gaan zien, want FunX Five geeft maandagavond kaarten weg!

De man heeft zeker wel dat soort teksten on stage gebracht. Maar na het tekenen van the Reggae Compassionate Act uit 2007, pakt de artiest het anders aan. Zo trakteerde de artiest het enthousiaste publiek in Den Haag op songs over mooie dames en sex en de hele avond werd er dan ook goed met de billen getrild.
Beenie Man doet gewoon zijn ding en wil jou absoluut een goede show geven.

De optredens in Nederland zijn een onderdeel van zijn uitputtende Europese toer in de maand augustus. De tour startte hij op 6 augustus, Onafhankelijkheisdag, met zijn 2008 Sizzle concert. Hij had een lange line-up aan Jamaicaanse artiesten en om die reden trad hij slechts 14 minuten op, maar dat zal hij zeker nalaten tijdens zijn shows in Nederland.

Zijn show in Den Haag was het kaartje dubbel en dwars waard. Als jij het gemist hebt, je hebt een herkansing want hij staat dinsdagavond 26 augustus in Paradiso Amsterdam en voor dit optreden kun je maandag 25 augustus bij FunX Five twee kaarten winnen! Dus maak je borst maar nat voor Beenie man's 'tropical storm'!

{youtube}bbX8kMAeMRc{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie