Naar homepage
Music

'WK-song van Nicky Jam, Will Smith en Era Istrefi komt vrijdag uit'

foto: instagram/willsmith
  1. Newschevron right
  2. 'WK-song van Nicky Jam, Will Smith en Era Istrefi komt vrijdag uit'

Nicky Jam, Will Smith en Era Istrefi gaan het officiële WK-lied maken voor het wereldkampioenschap dat volgende maand in Rusland plaatsvindt. De track wordt geproduceerd door Diplo en zou 25 mei uit moeten komen. Dat melden bronnen aan Billboard, Vibe en het Colombiaanse radiostation W Radio. Inmiddels is er ook een foto van Nicky Jam en Will Smith opgedoken met precies de bovenstaande namen in de beschrijving.

Nicky, Willy en Era

De manager van Nicky Jam vertelde aan W Radio dat de artiest samen met Will Smith de puntjes op de 'i' aan het zetten was in Boedapest, zodat de track vrijdag 25 mei uit kan komen. Vibe wist te melden dat reggaetonproducer DJ Nelson ook met het duo had gewerkt aan de track én dat de Kosovaarse zangeres Era Istrefi, bekend van de FunX-hit Bon Bon, mee zou doen op de single.

Officieel vs frisdrank

Iedereen lijkt dit jaar een WK-lied te maken, denk bijvoorbeeld aan Positivo van J Balvin en Michael Brun, maar het officiële lied en die van een bekende frisdrankfabrikant krijgen meestal de meeste aandacht. Dit jaar gaat de strijd tussen de officiële track van Nicky Jam, Will Smith en Era Istrefi en de frisdranksong Colors die in verschillende uitvoeringen wordt uitgebracht met onder andere Jason Derulo, Maluma, Tamer Hosny en Douzi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

WK-songs

In de jaren hiervoor waren FunX-hits zoals Waka Waka van Shakira, We Are One van Pitbull en Jennifer Lopez, Magic In The Air van Magic System en Wavin' Flag van K'Naan de nummers die veel aandacht kregen. Voor artiesten is het extra interessant om aan zo'n project mee te werken, want ze mogen ook vaak bij de eerste wedstrijd of rondom de finale van het wereldkampioenschap optreden voor een miljoenenpubliek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie