Music

Alexandra Burke en Erick Morillo brengen clip van Elephant uit

  1. Newschevron right
  2. Alexandra Burke en Erick Morillo brengen clip van Elephant uit
De langverwachte Elephant videoclip van Alexandra Burke en Erick Morillo ging gisteren in première. In de gloednieuwe video zien we hoe de X Factor-zangeres haar ex-vriend toont wat hij allemaal moet missen. Het aanstekelijke nummer staat op het tweede studioalbum dat de Britse zangeres binnenkort uitbrengt.

In een interview vertelt Alexandra Burke dat de titel Elephant ontstaan is in een tijd waarin ze veel met Amerikanen omging. 'There is an elephant in the room' is namelijk een gezegde dat veel in de Verenigde Staten wordt gebruikt. Het betekent dat er een probleem in de lucht hangt, dat bewust door iedereen genegeerd wordt.

Alexandra Burke hoopt dat iedereen zich kan vinden in Elephant. "Iedereen heeft weleens een situatie gehad waarin iets besproken moest worden, maar bewust genegeerd werd. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om je partner, familielid of een vriend of vriendin. Iedereen heeft het weleens meegemaakt en daarom heb ik er een liedje over geschreven."

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/WeNk2_zBJvQ" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie