Music

Jaden Smiths freestyle bij Jimmy Fallon bewijst hoe groot zijn passie voor muziek is

  1. Newschevron right
  2. Jaden Smiths freestyle bij Jimmy Fallon bewijst hoe groot zijn passie voor muziek is

Als je de zoon van Will Smith bent, moet je op z'n minst een beetje muzikaliteit in je hebben, toch? Het antwoord op die vraag is simpel: ja. Jaden Smith bewees zijn muzikaliteit in een kort interview met Jimmy Fallon, waarin hij ook een korte, maar harde freestyle deed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

syre

Vol passie spreekt de jonge rapper over zijn carrière. Jaden bracht in november zijn album SYRE uit, dat al meer dan 100 miljoen streams heeft. Maar wat veel mensen niet weten, is dat het album eigenlijk één grote freestyle-sessie is. Jaden legt uit dat maar een paar van zijn teksten echt geschreven zijn. De rapper neemt alles liever stukje voor stukje op: "Zo kan ik nog aanpassingen maken, want als ik het eenmaal heb opgeschreven, moet ik het wel zo opnemen. Als ik het in één keer opneem, wil ik het ook echt zo houden. Ik wil dat het eerder een soort gedicht wordt dan een liedje."

icon

Jaden doet bij Jimmy Fallon ook een live versie van zijn hit Icon. Met zijn makkelijke flow en een hele indrukwekkende moonwalk neemt de rapper het podium van Jimmy Fallon helemaal over.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie