Naar homepage
Music

VIDEO: Offset onderbreekt Cardi B-optreden om excuses aan te bieden

foto: youtube/adamslink media
  1. Newschevron right
  2. VIDEO: Offset onderbreekt Cardi B-optreden om excuses aan te bieden

Offset gaat ver om zijn ex-vrouw Cardi B terug te krijgen. De rapper van Migos zei al eerder dat hij niet zonder haar kon en gisteravond onderbrak hij een optreden van zijn ex tijdens het Rolling Loud Festival in Los Angeles. Offset kwam het podium op met borden die de woorden Please Take Me Back Cardi vormen, een bos bloemen en een uitgebreide speech waarin hij zijn excuses nogmaals aanbood.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet onder de indruk

Het tweetal ging eerder deze maand plotseling uit elkaar. Offset zou zijn vreemdgegaan en gezien de kille reactie van Cardi B heeft hij zeker iets verkeerds gedaan. De moeder van zijn dochtertje Kulture was echter niet bepaald onder de indruk. Toch wilde ze na de actie van Offset nog reageren:

"De vader van mijn kind en ik zitten op dit moment niet op dezelfde golflengte en we zien elkaar ook niet, maar ik wil niet dat mensen slecht over hem praten. Hij blijft de vader van mijn kind, het is een goede vader en een goede vriend van me. Hij heeft mij vaak geholpen, terwijl mensen mij probeerden te beroven. Hij doet zijn best, omdat we een dochter hebben en niet met elkaar praten. [...] Dit is wat er gebeurt als het uitgaat. Ondanks dat ik pijn heb en door een kloteperiode ga, wil ik niet dat mensen slecht praten over hem. Ik sla iedereen in elkaar die negatief praat over de vader van mijn kind."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie