Music

Megan Thee Stallion neemt pauze van muziek om 'op te laden'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Megan Thee Stallion neemt pauze van muziek om 'op te laden'

Megan Thee Stallion heeft aangekondigd een pauze te nemen van muziek. De Grammy winnende rapper heeft tijd nodig om tot zichzelf te komen en weer op te laden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wedergeboorte

Megan postte op Instagram twee futuristische foto's en een video van haarzelf waarin staat: "Megan Thee Stallion is aan het opladen! Vanwege de eisen van de HOT GIRL-levensstijl begint <Meg> aan een periode van wedergeboorte om zich voor te bereiden op de volgende stap."

Helemaal stil zal het niet zijn rondom de 26-jarige artiest. Haar management blijft fans via social media namelijk voorzien van leuke content.

Terug

Wanneer Megan weer terugkomt, is niet bekend. Op Twitter laat ze weten: "Ik kom terug als het tijd is." Deze zomer heeft Megan in ieder geval weer een druk festivalschema, dus waarschijnlijk zal ze tegen die tijd weer terug zijn.

Druk

Dat Megan even een pauze nodig heeft, is niet zo raar. De Savage-rapper is de afgelopen tijd keihard gegaan. In 2020 scoorde ze met de remix van Savage met Beyoncé en Cardi B haar allereerste nummer 1-hit en bracht ze haar debuutalbum Good News uit. Door Time werd ze daarnaast uitgeroepen tot 1 van de 100 meest invloedrijke mensen wereldwijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie