Music

Fox News zet Chris Brown voor schut met sarcastisch excuses

  1. Newschevron right
  2. Fox News zet Chris Brown voor schut met sarcastisch excuses
VIDEO: De Amerikaanse zender Fox News heeft Chris Brown onlangs als boksbal gebruikt in een show. Na een Twitteropstootje tussen Fox-journalist Andy Levy en de r&b zanger, werd de arena verplaatst naar de tv-zender waar de Fox journalist de zanger en zijn achterban belachelijk maakte door zijn 'excuses' aan te bieden.

De Twitterruzie begon met de Chris Browns tweet "No more planking for me unless it's on a sexy lady". Hierop reageerde de journalist van Fox met "You spelled 'punching' wrong", daarmee refereerde hij naar de vuistslag die de r&b zanger uitdeelde aan Rihanna. Vervolgens werd hij overspoeld met reacties van Chris Brown fans.




Andy Levy bood een dag later op sarcastische wijze zijn 'excuses' aan. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan Chris Brown en Team Breezy. Meneer Brown, ik bied mijn excuses aan voor het feit dat ik weer heb genoemd dat je Rihanna verrot hebt geslagen. Het was respectloos van me om te refereren na het voorval waarbij je je vrienden het ziekenhuis in hebt gemept. Het was niet netjes van me om mensen eraan te herinneren dat je een vrouw met je blote vuisten hebt geslagen, waar ze meerdere kneuzingen, blauwe plekken en een bloedneus bij opliep." Bekijk hieronder het hele fragment, waarbij Andy Levy verder gaat dan de zinnen hierboven.

Ster advertentie
Ster advertentie