Music

Taio Cruz brengt opvolger Break Your Heart uit

  1. Newschevron right
  2. Taio Cruz brengt opvolger Break Your Heart uit
Afgelopen week steeg Taio Cruz naar de tweede plaats in de XChart met zijn FunX-hit Break Your Heart, maar in Engeland staat de videoclip van zijn volgende single 'No Other One' alweer klaar. Het nummer is geschreven, gearrangeerd en geproduceerd door Taio zelf. No Other One vind je terug op zijn album Rokstarr dat vanaf 30 november in de winkels ligt. Hierop staan ook zijn FunX hits 'Break Your Heart' en 'Take You Back' die hij eerder dit jaar uitbracht met Tinchy Strider.

Ondanks dat het album nog niet uit is, heeft Taio Cruz veel successen gehad in 2009. Zo heeft Break Your Heart drie weken op nummer één gestaan in de Britse charts. Daarnaast was de zanger verantwoordelijk voor een tweede nummer één hit in het Verenigd Koninkrijk. De track Never Leave You van Tinchy Stryder en Amelle is namelijk ook geschreven en geproduceerd door Taio.

Volgens Time Out magazine kan de zanger nog veel meer. "Hij kan mee met de groteren in de muziek scène zoals Timbaland en Justin Timberlake. Hij weet hoe het wereldje in elkaar zit." Ben jij het hier mee eens?

Taio Cruz - No Other One

Ster advertentie
Ster advertentie