Music

R. Kelly lanceert videoclip WK-lied 'Sign of a Victory'

  1. Newschevron right
  2. R. Kelly lanceert videoclip WK-lied 'Sign of a Victory'
R. Kelly brengt samen met de Soweto Spiritual Singers de clip van het WK-nummer 'Sign of a Victory' uit. De track brachten ze al eerder ten gehore op 11 juni, tijdens de officiele openingsceremonie van het WK voetbal in Johannesburg.

In de videoclip van Sign of a Victory zien we R. Kelly aankomen in Zuid-Afrika. Hij voetbalt met de Afrikaanse kinderen, zingt met de Soweto Spiritual Singers en er zijn tot slot ook beelden verwerkt van het concert waarop ze het nummer voor het eerst presenteerden aan het grote publiek.

Trots
De 43-jarige zanger is trots omdat zijn Sign of a Victory deel uitmaakt van het FIFA Wereld Kampioenschap. "Het is een evenement dat de wereld dichter bij elkaar brengt en ons allen inspireert op de best mogelijke manier. Dat is ook het gevoel wat ik heb geprobeerd over te brengen in het lied."

Album
Sign of a Victory werd samen met nummers van Shakira en Pitbull uitgebracht op het officiele WK album dat sinds begin juni in de winkels ligt. De winst van de cd gaat naar 20 nieuwe FIFA gezondheid en educatie centra die geplaatst gaan worden in Afrika.

R. Kelly - Sign of a Victory
Opening WK Voetbal met R. Kelly & Soweto Spiritual Singers

Ster advertentie
Ster advertentie