Music

Creatieve liefde in nieuwe Calle 13 videoclip

  1. Newschevron right
  2. Creatieve liefde in nieuwe Calle 13 videoclip
Over de videoclips van Calle 13 kunnen we kort zijn, creativiteit staat altijd voorop. Deze keer heeft de Puerto Ricaanse groep de beroemde Argentijnse regisseur Juan J. Campanella ingeschakeld voor de clip van 'La Vuelta al Mundo' (over de hele wereld).

De romantische videoclip toont hoe een man een oogje heeft op zijn vrouwelijke collega. De creatieveling oogt verlegen en durft haar daarom niet te benaderen. Door bepaalde omstandigheden weet hij haar op een fantasierijke manier in te palmen. Leadzanger Residente speelt de verteller in de videoclip.

La Vuelta al Mundo is afkomstig van het ontzettend succesvolle Calle 13 album 'Entren Los Que Quieran'. De groep ontving eerder een Latin Grammy voor hun cd. Het werd uiteindelijk een zeer succesvolle Latin Grammy Awardshow, want de groep ging naar huis met een recordaantal van negen Latin Grammy's. Hiermee veegde Calle 13 een oud record van Juanes uit de boeken.

{source}
<iframe width="550" height="309" src="http://www.youtube.com/embed/v_zZmsFZDaM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie