Music

Cardi B, A$ap Rocky en SMOKEPURPP aanwezig bij WOO HAH 2018!

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Cardi B, A$ap Rocky en SMOKEPURPP aanwezig bij WOO HAH 2018!

We zijn het nieuwe jaar ingegaan en dat betekent dat het festivalseizoen steeds dichterbij komt. Ook WOO HAH! De afgelopen twee jaar was het festival zo groot dat alle kaarten waren uitverkocht. Artiesten als Bryson Tiller, Travis Scott en Nas waren vorig jaar aanwezig om er een groot feest van te maken. En ook dit jaar maken verschillende artiesten zich klaar om de podia af te breken.

tweede line up

De locatie was vorig jaar in Tilburg, maar omdat het festival zo groeit, is het verplaatst naar Beekse Bergen (vlakbij Tilburg). Verspreid over drie dagen zullen maar liefst zestig artiesten aanwezig zijn op WOO HAH. In december werd bekend gemaakt dat onder andere J. Cole, Joey Bada$$ en 6lack aanwezig zullen zijn, maar vandaag zijn er 13 andere namen toegevoegd. Check de flyer hieronder!

woo hah 2017

Ook FunX is er dit jaar weer bij. Tijdens de radio-uitzending schuiven (inter)nationale artiesten aan en natuurlijk gaat er ook een reporter op pad. Wil je alvast in de stemming komen? Check de report van WOO HAH 2017 hieronder nog een keer!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie