Music

CLIP: Damaru schrijft 'Alleen Jij' voor vriendin

  1. Newschevron right
  2. CLIP: Damaru schrijft 'Alleen Jij' voor vriendin
Damaru keert op Valentijnsdag terug met de nieuwe single Alleen Jij. De zanger met het tuintje in zijn hart, heeft het nummer geschreven voor zijn vriendin. Damaru lanceert 'Alleen Jij' om aan te geven hoeveel hij van haar houdt. “Het is heel belangrijk om jouw partner aan te geven hoeveel je van hem of haar houdt. Dit kan ook met muziek gebeuren”, aldus de Surinaamse zanger.

De 24-jarige Damaru heeft geen behoefte aan een ander en zingt in 'Alleen Jij' dat hij niet wil dat de duivel hem verleidt. De track komt te staan op zijn nieuwe album dat onder de vlag van Top-Notch uitgebracht wordt. Op het Top-Notch-debuut van Damaru staan tien nummers, waaronder een aantal samenwerkingen met andere artiesten.

Bouterse


De Surinaamse president Desi Bouterse en zijn vrouw Ingrid mochten het nieuwe album vorige week al beluisteren. Ze ontvingen Damaru op het presidentieel paleis. Daar vertelde de zanger vol trots dat hij het nummer geschreven heeft voor zijn grote liefde.

Damaru - Alleen Jij




Nederland


In 2009 tekende Damaru bij het Nederlandse hiphoplabel Top-Notch. De eerste single 'Mi Rowsu' werd een grote hit in Nederland. In de XChart was de samenwerking met Jan Smit zelfs de eerste track die ooit direct op de eerste plaats van de hitlijst binnenkwam. Ze stonden 11 weken op de hoogste positie van de XChart.

Damaru's eerste grote optreden in Nederland was op XStage presented by FunX tijdens Parkpop in Den Haag. Tienduizenden mensen zongen in 2009 al uit volle borst mee op Mi Rowsu. Ook zijn optreden op het Zomercarnaval in Rotterdam liet duidelijk zien hoe populair Damaru is.
Ster advertentie
Ster advertentie