Music

Taio Cruz lanceert zonnebrillenlijn

  1. Newschevron right
  2. Taio Cruz lanceert zonnebrillenlijn
Taio Cruz start een zonnebrillenlijn genaamd Rockstarr. Dat vertelt de zanger tegenover FunX presentator Fernando. Taio Cruz was vorige week in Nederland voor een optreden op het TMF Awards festival in Enschede. Verder vertelt hij in het gesprek over zijn favoriete nummers, eigen zonnebrillenlijn en zijn nieuwe single in Nederland.

Definitieve doorbraak
De zanger ziet zijn single 'Break Your Heart' als definitieve doorbraak. "Het is ongelofelijk. De single is uitgebracht in zo veel landen met een nummer één plek in onder andere Amerika." aldus Cruz. "De positieve reacties zijn fantastisch." Hij voegt daar aan toe blij te zijn dat er zoveel mensen zijn die zijn muziek waarderen.

Persoonlijke favoriet

Als Taio een nummer van zichzelf moet aanraden is dat 'Fallin in love'. Cruz: "Het is een combinatie van verschillende muziekstijlen. In het begin speel ik piano en als de gitaar erin komt lijkt het net een rockplaat." De zanger neemt vervolgens geen blad voor de mond. "Dit is echt een goed popnummer." voegt hij toe.

Zonnebrillenlijn
Naast muziek heeft Taio tijd voor andere dingen. Zo startte hij de zonnebrillenlijn Rockstarr. Artiesten als Kelly Roland en Esmée Denters lopen rond met de zonnebril. Toen Esmeée en Taio elkaar zagen tijdens de TMF Awards kreeg ze een bril cadeau."Ik ken hem al best lang. Hij is ook een goede schrijver en we hebben een aantal nummers geschreven." aldus de Nederlandse zangeres.

Nieuwe single

De nieuwe single in Nederland wordt 'Dirty Picture'. Dit is net als voorgaande singles een dance track, terwijl Taio voorheen meer van de ballads was. Cruz: "Ik houd van dance. Ik ga ook graag naar Ibiza of Spanje en geniet van de zon en dance muziek. Als de fans de dance tracks willen breng ik die uit en als je de ballads wilt horen koop je het album."

Bekijk het interview:

Ster advertentie
Ster advertentie