Music

Swizz Beatz uit liefde voor Alicia Keys in liedje

  1. Newschevron right
  2. Swizz Beatz uit liefde voor Alicia Keys in liedje
Producer en rapper Swizz Beatz geeft eindelijk toe dat hij een relatie heeft met Alicia Keys. De twee artiesten ontkenden tot nu toe alle geruchten, maar geven zich nu gewonnen. Het enige probleem is de ex van Swizz. Hij zit momenteel in een verhitte scheiding met zijn vrouw R&B ster Mashonda.

Ondertussen is een track verschenen waarin Swizz Beatz zijn nieuwe vrouwtje ophemelt. Beluister die track hier!

Terwijl de twee tortelduiven zich in de zevende hemel bevinden, probeert de ex van de producer hem financieel uit te kleden. Op dit moment ontvangt Mashonda $3500,- maar ze eist meer. "Mashonda rijdt in een Bentley en een Cadillac, volgens mij heeft ze het nog niet zo verkeerd," aldus een vriend van Swizz Beatz.

De geruchten begonnen in 2008 toen Alicia Keys een verjaardagsfeest had georganiseerd voor Swizz in het Guggenheim museum. Hetzelfde museum komt terug op het liedje “Best I Ever Had” dat Swizz Beatz schreef en produceerde voor Drake.

“Wake up in the morning and my baby cooked me breakfast/ A’s wearing nothing on but a necklace/ Yeah, she says she wanna treat me like a king/ I get big gifts so the money ain’t a damn thing/ She gave me a party at the Guggenheim/ What’s next? The ring? The baby? She really loves me!”

Het is overigens niet zo dat het hele liedje over Alicia gaat. "Het gedeelte over naakt voor me koken dat heeft Alicia nog nooit voor me gedaan," aldus de producer.

Drake - Best I Ever Had (geproduceerd en geschreven door Swizz Beatz)
{youtube}NYdo3UGBaQk{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie