Naar homepage
Music

Foxy bijna uit de cel

  1. Newschevron right
  2. Foxy bijna uit de cel
Volgende week vrijdag komt Foxy Brown waarschijnlijk vrij! Na 8 maanden vastgezeten te hebben in de gevangenis in New York komt er een einde aan haar gevangenisstraf.

Haar manager verklaarde dat Foxy niet vervroegd vrijkomt, maar dat ze haar hele straf heeft uitgezeten. Wel heeft de rapper enkele dagen aftrek gekregen wegens goed gedrag.


Vorig jaar werd Foxy Brown veroordeeld tot een jaar gevangenistraf wegens het niet nakomen van regels met betrekking tot haar proeftijd, die ze kreeg in 2004. Ze had in 2004 in een salon in Manhattan twee nagelstylisten belaagd. Zij werd nog gewaarschuwd door de rechter in maart 2007, maar van die waarschuwing trok ze zich niks van aan. Vijf maanden later werd Foxy veroordeeld en opgesloten omdat ze haar buurvrouw had geslagen met haar mobiele telefoon. Na de aanval had de buurvrouw een paar opgezwollen ogen en lippen met een paar losse tanden.

Fout gedrag

Foxy Brown ging in de gevangenis gewoon verder. Van fysiek tot verbaal geweld tegen medegevangenen en een bewaker van de gevangenis waaraan ze weigerde een urinemonster af te staan. Ze werd gedwongen tot eenzame opsluiting waar ze eerst 76 dagen, 23 uur per dag doorbrengen. Vanwege goed gedrag werd deze eenzame straf omgezet tot 40 dagen.

Don Diva

Nu Foxy weer vrijkomt gaat ze zich weer richten tot de muziek. Er komt een nieuw studioalbum aan wat 'Brooklyn's Don Diva' gaat heten. Het album zou eerst op 5 februari uitkomen, maar nu Foxy eerder vrijkomt is de datum verzet naar 13 mei.

Naar huis!
Foxy Brown feat. Blackstreet
{youtube}X3deHiCWFP8{/youtube}

Ster advertentie
Ster advertentie