Music

Puna docu 'Vanaf Nu' met Akwasi, Keizer en Jiggy Djé

  1. Newschevron right
  2. Puna docu 'Vanaf Nu' met Akwasi, Keizer en Jiggy Djé
Je weet veel van Akwasi, Keizer en Jiggy Djé, maar wie zijn de mannen achter de muziek? Puna.nl dook twee jaar lang - gewapend met camera's - in de levens en carrières van deze drie FunX-artiesten. Het eindresultaat is de documentaire 'Vanaf Nu' die op 30 november om 21.00 uur in première gaat op muziekzender Xite.

Vanaf Nu

Naast Akwasi, Keizer en Jiggy maken ook andere prominente figuren uit de muziekwereld hun opwachting in Vanaf Nu. Zo komen onder andere De Jeugd van Tegenwoordig, Giel Beelen, Kees de Koning en Rico & Sticks aan het woord.Soundtrack

Bij zo'n muzikale Puna-documentaire hoort natuurlijk ook een soundtrack. In samenwerking met Top Notch releast de muziekwebsite een compilatie van exclusieve tracks met o.a. de Great Minds, Jayh, Kraantje Pappie, Keizer en Zwart Licht. Na de première van de docu volgt de eerste single 'Hoe Het Voelt', een samenwerking van SBMG, Bokoesam, Frenna en Emms van Broederliefde.

Puna volgde de artiesten twee jaar lang in samenwerking met Giancarlo Sanchez, Michael Middelkoop en regisseur Bart van den Aardweg.

Ster advertentie
Ster advertentie