Music

Snoop Dogg dropt reggae onder nieuwe naam

  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg dropt reggae onder nieuwe naam
Snoop Dogg heeft voor het eerst in zijn muzikale carrière een reggae track uitgebracht. De rapper heeft het nummer 'La La La' onder een nieuwe naam gereleast, namelijk Snoop Lion. Op de track is bovendien de stem van zangeres Jovi Rockwell te horen.

De single is afkomstig van zijn aankomende reggae album 'Reincarnated'. Het nummer is geproduceerd en opgenomen in Jamaica door de mannen van het Major Lazer team. Diplo was enkele maanden geleden zeer te spreken over de m.c. uit Los Angeles: "Het is allemaal reggae, hij zingt en presteert geweldig! Ik heb het nooit geweten, maar hij zette zijn ziel in elk nummer."

Snoop vertelde op Twitter dat hij zijn eerste optreden onder zijn nieuwe naam gaat doen bij de 'Caribana 2012: Snoop Lion In The Jungle'. Dit concert vindt op drie augustus plaats in Toronto.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F53452847&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

{source}
<iframe frameborder="0" width="550" height="330" src="http://www.dailymotion.com/embed/video/xq9n4i_snoopadelic-films-presents-snoop-dogg-reincarnated-happy-4-20-from-snoop-lion_music"></iframe><br /><a href="http://www.dailymotion.com/video/xq9n4i_snoopadelic-films-presents-snoop-dogg-reincarnated-happy-4-20-from-snoop-lion_music" target="_blank">Snoopadelic Films Presents Snoop Dogg...</a> <i>door <a href="http://www.dailymotion.com/Worldwide-Westside-Ent" target="_blank">Worldwide-Westside-Ent</a></i>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie