Music

Sama Blake: "Ik kan in Engeland niet meer rustig over straat"

  1. Newschevron right
  2. Sama Blake: "Ik kan in Engeland niet meer rustig over straat"
Sama Blake's huidige XChart #1 single Bottom hoor je vaak bij FunX langskomen, maar verder blijft het best rustig in Nederland. In het buitenland is het een totaal ander verhaal. Dat verschil merkt de zanger zodra hij het land verlaat. In Engeland kan Sama namelijk niet meer rustig over straat.

"In Nederland doen ze nog normaal, maar in Engeland is het overdreven. De meisjes gaan springen en trekken aan je. Ze willen je jas en ketting hebben. Daar kan ik niet alleen over straat."

{source}<iframe width="550" height="309" src="//www.youtube.com/embed/CSZzOhc97NY?showinfo=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>{/source}

XChart #1

Sama Blake werd onlangs nog geïnterviewd door Brit Asia TV en vertelde daar vol trots dat hij bij FunX op #1 staat met de single 'Bottom'. Daar hoort natuurlijk een aandenken bij en die ontving hij ook uit handen van Aashna: "Ik hoop dat ik de derde week ook op één sta hè!" zei de zanger bij ontvangst van het aandenken.Adje

We zijn inmiddels R&B-flavoured punjabimuziek gewend van Sama Blake, maar de nieuwe single die volgend jaar uitkomt noemt hij "een harde hiphoptrack". Hij en hitproducer Eren E hebben al een beat klaarstaan voor Adje, maar het uitbrengen wordt moeilijk aangezien Adje in de gevangenis zit.Personal Q

Voor de echte fans stelde Aashna ook een aantal héle persoonlijke vragen aan Sama Blake:

Wat is je echte naam?
Ik heet Oussama, maar ik word vanaf kleins af aan al Sama genoemd en na een korte brainstorm met Eren E kozen we voor deze naam. Blake betekent Black in het oud-Engels. Die kleur trekt me aan.

Ben je nog single?
- Ja! Ik ben single, maar vooral omdat ik het nog te druk heb voor een relatie. Mijn muziek gaat nu voor en ik denk dat ik de ideale vrouw zelf moet zoeken. Daten doe ik niet, maar droog sta ik zeker niet.

Je zei dat je de punjabiscene wilde veranderen. Hoe dan?
- Ik wil het veranderen omdat het genoeg is geweest met dat getingelingeling. Ik ben ermee opgegroeid, maar het wordt nu echt irritant. Ik wil daarom moderne beats brengen zoals je ze dagelijks in Amerika hoort.


Ster advertentie
Ster advertentie