Music

Jason Derulo werkt aan nieuw album Madonna

  1. Newschevron right
  2. Jason Derulo werkt aan nieuw album Madonna
De toekomst van Jason Derulo gaat er steeds rooskleuriger uit zien. Na twee top tien hits met 'Watcha Say' en 'In My Head' scoort hij nu een samenwerking met popdiva Madonna.

Derulo gaat binnenkort met de Queen of Pop werken aan haar nieuwe album. Hiermee volgt hij het voorbeeld van de Franse dj David Guetta die al lange tijd werkt aan Madonna's aankomende cd. Sinds maart verschijnen er steeds meer video's op het internet waarin Guetta een remix draait van 'Whatcha Say'. Het leuke hieraan is dat de remix van de Nederlandse dj Afrojack is. Je checkt 'm onderaan dit artikel!

In een interview met US Weekly laat Jason Derulo weten dat hij trots is om met Madonna te mogen werken: "Ik sta op het punt samen te werken met Madonna. Iemand waar ik al jaren naar op kijk. Madonna is iemand die zichzelf steeds blijft vernieuwen. Ik ben er trots op dat ik deel uit mag maken van haar nieuwe project.

Ondertussen gebruikt Jason Derulo ieder stukje vrije tijd voor het maken van nieuwe liedjes. Hij laat weten dat er ondanks zijn volle agenda nog nieuwe nummers zullen verschijnen. Tot slot zegt hij: "Misschien zelfs een nieuw album in november."

Jason Derulo - Whatcha Say (Afrojack Remix)Ster advertentie
Ster advertentie