Music

Mohamed Hamaki maakt nummer voor zijn bruid

  1. Newschevron right
  2. Mohamed Hamaki maakt nummer voor zijn bruid
Mohamed Hamaki heeft een zwaar jaar achter de rug. Begin maart werd de 36-jarige zanger uit Egypte getroffen door een hartinfarct. Hij moest direct worden geopereerd en een lang revalidatietraject volgde. Inmiddels gaat het een stuk beter met Hamaki. Vorige week is hij zelfs in het huwelijksbootje gestapt met zijn vrouw Nahla.

Bruiloft
Tijdens zijn bruiloft, waar ook Amr Diab optrad, zong Hamaki speciaal voor zijn bruid een door hem zelf geschreven nummer: La'ena Baad (we hebben elkaar gevonden). Via zijn officiële website heeft hij het nummer ook ter download aangeboden voor zijn fans. Naast het origineel is er ook een uptempo versie van het nummer beschikbaar. Deze kan je vanaf deze week horen op FunX Arab.

Mohamed Hamaki - La'ena Baad (uptempo version)


Nieuw album & Single
Ondertussen heeft Hamaki ook de opnames van zijn nieuwe album weer opgepakt. Deze moet komend voorjaar uitkomen. De eerste single Shakhbata Aal Het (writings on the wall) afkomstig van het gelijknamige nieuwe album is inmiddels op internet beland. Beluister de ballad hier:Hamaki ken je o.a. van de hit Ahla Haga Feeki samen met Perry Mystique en DJ Idriss.
Ster advertentie
Ster advertentie