Music

Ligt Michael Jackson op zijn sterfbed? (Update)

  1. Newschevron right
  2. Ligt Michael Jackson op zijn sterfbed? (Update)
Michael Jackson lijdt aan een zeldzame longziekte en moet een noodtransplantatie ondergaan. The King of Pop zou zelfs aan het vechten zijn voor zijn leven. Dat zegt zijn biograaf Ian Halperin in het Touch magazine en de Sunday Express uit Engeland. Michael's publicist ontkent deze beweringen niet.

Ian zegt dat Jackson gediagnostiseerd is met het Alpha 1-antitrypsin syndroom.

"Hij heeft het al jaren, maar het is erger geworden", aldus Halperin. "Hij heeft een longtransplantatie nodig maar is misschien te zwak om die te ondergaan. Ook heeft hij last van bloedingen die zijn dokters maar nauwelijks kunnen stoppen. Het bloeden is het grootste probleem. Het kan hem doden." Volgens Halperin kan M.J. nauwelijks praten en heeft hij moeite met zien. Het zicht in zijn linkeroog is voor 95 procent verdwenen.

Jackson, die de afgelopen jaren vaak uit het zicht is gebleven van het publiek, shockeerde fans in juli toen hij in een rolstoel werd gefotografeerd. Eerder deze maand werd hij in Los Angeles geholpen tijdens het lopen terwijl hij zijn Zorro-achtige masker op had.

Michael's familie is niet beschikbaar voor commentaar. Zijn broer Jermaine ontkende de berichten echter niet. Aan Fox News vertelde hij: "Het gaat nu niet goed met hem. Dit is geen goed moment."

Update
Volgens de woordvoerder van Michael zijn de beweringen van de biograaf totale verzinsels. Hij zei: "Meneer Jackson verkeert in goede gezondheid en onderhandelt met een groot muziekbedrijf over een nieuwe wereldtour".

Hoe de vork nu in de steel zit is onduidelijk. Hoe denk jij er zelf over? Laat je mening horen!Ster advertentie
Ster advertentie