Music

Aartsvijanden Nino en Kempi bidden samen in Lucifer videoclip

  1. Newschevron right
  2. Aartsvijanden Nino en Kempi bidden samen in Lucifer videoclip
Nino en Kempi zoeken contact met God in de nieuwe videoclip van Lucifer. Het tweetal dat ooit bekend stond als aartsvijanden, begraaft de strijdbijl en bidt samen tot God op de eerste single van Nino's aankomende album.

Kerstkaartje

Op Twitter vertelt Nino dat de ruzie bijgelegd is door een mooi gebaar van Kempi. Hij ontving een kerstkaartje in de brievenbus met de naam van Kempi en zijn drie kinderen. Het kon alsnog van iedereen zijn, dus vroeg Nino het voor de zekerheid toch via Twitter aan de Eindhovense rapper. Wat hij terugkreeg was "dit is hoe ik me voel." Nino vond het een prachtig gebaar "en vanaf dat moment was het gewoon klaar."

Misverstand

Kempi en Nino hebben twee jaar langs disstracks naar elkaar gemaakt, "allemaal door een misverstand", aldus Nino. Volgens de rapper hebben ze nooit een probleem met elkaar gehad. "Daarnaast vind ik hem gewoon één van de gruwelijkste artiesten van de hiphopscene, dus ik wilde altijd al een track met hem maken."

Debuutalbum

De nieuwe single met Kempi is de eerste van Nino's debuutalbum 'Stille Water Diepe Gronden'. De rapper heeft speciaal voor 22 februari als releasedatum gekozen voor de plaat die al jaren onderweg is. De datum is symbolisch: "Het is de datum waarop de mensen die mij op aarde hebben gezet samen kwamen. Ze zijn nu niet meer samen, maar het is wel echt een mooie datum. Mijn moeder kwam er zelf mee."

Nino heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuwe, meer volwassen sound en daarnaast ook getimmerd aan het nieuwe label 'Planeet Namek', waarop hij 'Stille Water Diepe Gronden' geheel in eigen beheer uitbrengt.

Ster advertentie
Ster advertentie