Music

Het 15-jarige talent Zoe-Jadha coacht je vriendinnen in haar eerste videoclip

foto: YouTube TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Het 15-jarige talent Zoe-Jadha coacht je vriendinnen in haar eerste videoclip

In april liet Zoë-Jadha haar rapskills horen op Instagram. "Ik verveelde me enorm die dag en ik besloot om te gaan rappen", vertelt het 15-jarige talent aan Ouassima. Maar wat gebeurde er? Tot haar grote verbazing ging haar video viral! Niet alleen haar volgers waren dolenthousiast. Ook grote namen als Rotjoch en Emms gingen superlekker op de video. Vandaag dropt ze haar eerste videoclip Coach Je Vriendin.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

coachen

Zoë-Jadha wil met haar muziek een boodschap overbrengen. "Ik heb een stem en ik hoop dat ik een stem kan zijn die mensen motivatie of hoop kan geven", legt ze uit. Met haar eerste videoclip Coach Je Vriendin roept ze daarom mensen op om elkaar te behoeden voor hun fouten. "Je hoort als vriendin een ander te kunnen zeggen wat ze fout doen. Of het nou om niet-matchende kleding gaat of over foute uitspraken. Je hebt liever dat een dierbare je corrigeert, dan iemand die je niet kent."

school

De komende periode wil Zoë-Jadha zich vooral gaan richten op school. Wel blijft ze keihard werken aan nieuwe muziek. "Hopelijk kan ik in de toekomst ooit muziek maken met een Jonna Fraser, Cho of een Frenna. Dat gaat wel goed komen", vertelt het jonge talent.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie