Music

Mr. Vegas zingt LIVE en rouwt om J. Capri bij FunX

  1. Newschevron right
  2. Mr. Vegas zingt LIVE en rouwt om J. Capri bij FunX

Mr. Vegas schoof vanochtend aan bij Fernando in Start om uitgebreid te praten over zijn single met Lady Bee. Ook vertelde de dancehallzanger over zijn band met de overleden zangeres J. Capri. Praten was niet het enige dat Mr. Vegas kwam doen. Hij zong ook Time After Time LIVE in de FunX studio! De track is afkomstig van zijn recente Lovers, Rock & Soul coveralbum.

R.I.P. - J. Capri

Mr. Vegas rouwt net als heel Jamaica rouwt om de dood van zangeres J. Capri. Op Instagram deelde de zanger al meerdere afbeeldingen en bij FunX bleek hoe ontzettend hij de zangeres waardeerde. Mr. Vegas vertelde in Start dat hij J. Capri bijna twee jaar probeerde te strikken voor een track, maar helaas is dat er nooit van gekomen: "Ik 'stalkte' haar vaste producer voor een track, maar hij wilde haar exclusief houden."

Liefde voelen

Mr. Vegas vertelde Fernando dat hij alle steunbetuigingen richting J. Capri prachtig vindt, maar volgens hem kon ze die support eerder gebruiken: "Hadden ze J Capri maar al die liefde gegeven toen ze nog leefde. Dan kon ze het voelen." Volgens Mr. Vegas kreeg J. Capri te weinig waardering voor iemand die binnen vijf jaar al meer dan 100 miljoen YouTubeviews wist te verzamelen.

Lady Bee x Noise-Cans x Mr. Vegas - Bucka

Lady Bee bracht de single Bucka met Mr. Vegas onlangs uit, maar hoe kwam de samenwerking tot stand? Matt, een goede vriend van Mr. Vegas was de tussenpersoon: "Hij gaf mij de beat en ik voelde 'm direct." Daarna stuurde Mr. Vegas de track terug en deed Lady Bee haar magic. Het eindresultaat zie je onderaan in de videoclip van Bucka.

Goede marihuana & voedsel!

De videoclip van Bucka kwam op 5 december uit. Het idee daarachter was volgens Mr. Vegas het vastleggen van al het moois dat Jamaica te bieden heeft. "Mensen kennen Jamaica als een gewelddadig eiland met schietpartijen, maar wij wilden ze juist de mooie kant laten zien: Goed voedsel en goede marihuana!"

Ster advertentie
Ster advertentie