Music

James Bond videoclip van Alicia Keys & Jack White

  1. Newschevron right
  2. James Bond videoclip van Alicia Keys & Jack White
De videoclip van 'Another Way To Die', de soundtrack van de nieuwe Bond film 'Quantum of solace', is gisteren in première gegaan. Het nummer wordt wordt gezongen door Alicia Keys en Jack White, frontman van The White Stripes.

Wat opvalt is dat Alicia opvallend laag zingt op het nummer dat vol zit met blazers, drums en elektrische gitaren. Een echt James Bond nummer dus. In eerste instantie zouden Amy Winehouse en Mark Ronson het nieuwste nummer voor geheim agent 007 opnemen. Maar die samenwerking ging al snel fout, nadat Ronson had aangegeven dat het onmogelijk was geworden om met Winehouse samen te werken.

Alicia Keys wilde graag samenwerken met Amy Winehouse voor de titelsong van 'Quantum of Solace'. De filmbazen beslisten anders en lieten Alicia en Jack White de titelsong 'Another way to die' opnemen.

"Ik had Amy er graag bij gehad. Ik denk dat de titelsong echt geweldig had geweest met Amy er bij, want zij heeft toch een apart stemgeluid. Helaas mocht het niet zo zijn, maar ook met ons tweeën is het een zeer sterk nummer geworden," aldus een tevreden Alicia Keys.


Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die

{youtube}uf_ffbi0uWg{/youtube}
Ster advertentie
Ster advertentie