Music

Hond Christina Milian moet worden afgemaakt

  1. Newschevron right
  2. Hond Christina Milian moet worden afgemaakt
Slecht nieuws voor Christina Milian. De hoogzwangere zangeres/actrice moet haar hond laten inslapen. Het dier heeft haar buurman toegetakeld. De 81-jarige man wil ook een schadevergoeding. Hij werd aangevallen zonder dat daar reden toe was. Er zou een enorm stuk uit zijn arm zijn gebeten. En Milian zou helemaal niets hebben gedaan om zijn pijn te verzachten. De buurman kreeg niet eens een kaartje van de AM to PM ster. And there's more!

Buurman Leo Skolion klaagt de zangeres aan, omdat het Milians schuld zou zijn dat zijn arm beschadigd is. In oktober 2008 liep hij naar de voordeur van haar huis. Hij wilde klagen over een overstroming die was ontstaan tussen zijn en Milians terrein. Hierdoor ging een tussengelegen hek kapot. Toen hij de familie daar op wilde aanspreken, werd hij plots van achteren gebeten. De losgeraakte hond van Milian beet de man in zijn arm.

Volgens Skolion waren er negentien hechtingen en negen maanden revalidatie nodig, om hem weer op de been (of arm) te helpen. De 81-jarige man heeft een trauma opgelopen. Hij gaat daarom nog altijd naar een psycholoog.

De buurman klaagt Christina Milian - echte naam Christina Flores - haar moeder Carmen en haar zus Danielle aan. Hij wil een flinke schadevergoeding. De zangeres heeft nog niet gereageerd op de aanklacht in de pers. Ze heeft ook andere dingen aan haar hoofd. Milian is namelijk hoogzwanger van een dochtertje, van haar echtgenoot The Dream.


Foto van zwangere Christina Milian anno 2010


Ster advertentie
Ster advertentie