Music

Videobeelden wereldtour Akon in nieuwe clip

  1. Newschevron right
  2. Videobeelden wereldtour Akon in nieuwe clip
Akon heeft voor zijn nieuwe videoclip "We Don't Care" de beelden gebruikt van zijn wereldtour. De Senegalese zanger zie je crowdsurfen en springen op het podium in onder andere het WK-land Zuid Afrika. Bekijk hier de videoclip!

Zuid Afrika is tevens het land waar hij een diamantenmijn heeft. Over die investering is veel ophef ontstaan. Akon ontkent namelijk het bestaan van bloeddiamanten. Dat is tegen het zere been van velen. Er worden namelijk nog steeds burgeroorlogen uitgevochten in Afrika door de bloeddiamanten. Een bloeddiamant is een diamant die afkomstig is uit oorlogsgebieden (vaak in Afrika) waarvan de opbrengst van de diamantverkoop wordt gebruikt om rebellengroeperingen te financieren.

"Ik zit al een tijd in de diamantenwereld maar heb het zelf nog nooit gezien. Iedereen doet er zo overdreven over na het zien van die film. Niemand had het erover voordat de film uit kwam." Doet Mr. Konvict dit omdat hij bloed aan zijn handen heeft? Of zouden al die documentaires en nieuws items over bloeddiamenten nep zijn? Geeft Akon er echt zo weinig om?

Akon ontkent het bestaan van bloeddiamanten in Start

{audio}http://download.omroep.nl/funx/blogs/burc/akonoverzijndiamantenmijn.mp3{/audio}

Hm... overdreven of niet, de titel is wel toepasselijk:

Akon - We Don't Care

Ster advertentie
Ster advertentie