Music

Brace op FunX-boot tijdens EuroPride: "Ik hou van mensen die zichzelf zijn"

  1. Newschevron right
  2. Brace op FunX-boot tijdens EuroPride: "Ik hou van mensen die zichzelf zijn"

Brace vaart mee op de FunXboot tijdens EuroPride! Hij heeft het ongelofelijk druk met optredens, maar voor de EuroPride maakt hij tijd. De populaire zanger vertelde Jaimy in de Avondshow dat hij vroeger al met zijn moeder langs de Gaypride ging en dat zijn vriendin het hélemaal geweldig vindt.

Gaypride is geweldig!

"Mijn vriendin en ik vinden de Gaypride geweldig. Ik vind het fijn dat iedereen zichzelf kan zijn en ik ondersteun het motto: Iedereen moet vrij kunnen zijn, genieten van z'n leven en vooral naar zichzelf kijken. Dat is toch het mooiste in het leven."

Hetero op de EuroPride

Maar wat doet een hetero op de EuroPride? "Ik heb een prachtige vrouw en ik voel me niet aangetrokken tot mannen. Dat betekent niet dat ik niet naar mijn zin kan hebben met mensen die zichzelf zijn," zegt Brace. "Ik hou van vrolijke mensen, mensen die kunnen genieten en mensen die ergens voor staan. Daar wil ik graag bij zijn."

Let's Go

Brace is momenteel samen met Kenny B te horen op Ali B's nieuwe FunXhit Let's Go. Daarnaast timmert Brace ook aan een nieuw album! De zanger werkt onder andere met producer Giorgio Tuinfort en heeft Baas B gevraagd om een nummer te schrijven.

Brace album

Brace vertelt dat hij nieuwe en oude artiesten op het album samen wil brengen, maar wie precies... dat weet hij nog niet: "Ik heb nog niet echt featurings uitgekozen. We zitten nog in een vroeg stadium. Ik weet het niet honderd procent zeker. Ik hoop dat we in december uitkomen, maar ik moet eerst met een goede single komen. Het album zien we wel."

Ster advertentie
Ster advertentie