Music

Snoop Is King

  1. Newschevron right
  2. Snoop Is King
Al een week is de film in de Nederlandse bioscopen te zien. Singh Is Kinng is de Bollywoodfilm van deze zomer. De themesong van de film is van punjab producer-rappers RDB uit de UK. Zij hebben rapgrootheid Snoop Dogg tot een bijdrage op deze song weten te verleiden.
De drie broers Kuly, Manj en Surj van de groep RDB (Rhythm Dohl and Bass) werkten eerder Akshay Kumar, Aishwarya Rai en Amitabh en Abhishek Bachchan.

Het zijn de grote namen uit de Bollywoodscene. Ook met de legendarische Amerikaanse rapgroep Public Enemy zijn ze aan de slag gegaan. Voor Singh Is Kinng werkten zij dus met Big Snoop Dogg. Check de clip.

{youtube}v9_7ElMpil8{/youtube}
(RDB Ft. Snoop Dogg - Singh Is Kinng)

De film gaat over een jonge Sikh uit een klein dorpje in Punjab, die de grote baas wordt in de Indiase onderwereld. Singh is Kinng is een feelgood Bollywood film voor alle leeftijden. De hoofdpersoon is namelijk een vriendelijke jongen, die zich in zijn nieuwe rol als onderwereldbaas, moet manoeuvreren.

Het is een rol, die is weggelegd voor Aksay Kumar, de koning van de actiekomedie. De beeldschone Katrina Kaif is zijn tegenspeelster. Het duo was al eerder te zien in de films Welcome en Namastey London .
Ster advertentie
Ster advertentie